Installatiebedrijf Emmen

Ervaren installatiebedrijf en loodgieter in de omgeving van Emmen

U heeft het installatiebedrijf gevonden dat u zocht in de omgeving van Emmen. LS-installatie kan meerdere diensten voor u verzorgen. Zo kunnen wij als loodgieter werken en kunnen wij een riool ontstopping uitvoeren. Wilt u een warmtepomp? Dan bent u bij onze loodgieter ook aan het juiste adres. Wilt u uw cv ketel ontlasten? Dan is een warmtepomp een goede oplossing. Een cv ketel vraagt eens in de zoveel tijd om onderhoud. Ons installatiebedrijf kan voor u cv ketel onderhoud verzorgen. In al onze diensten en werkzaamheden werken wij efficiënt met het oog op kwaliteit. Wilt u dit ook ervaren in Emmen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-41612713.

Emmen

De loodgieter die u zoekt voor uw CV ketel onderhoud

Wilt u uw cv ketel minder belasten en wilt u hier een warmtepomp voor inzetten? Onze loodgieter kan de warmtepomp voor u installeren. Ook wanneer een cv ketel onderhoud nodig heeft, kunt u ons inschakelen. Cv ketel onderhoud is noodzakelijk als u wilt dat uw cv ketel optimaal blijft functioneren. Wij kunnen u ook adviseren hoe vaak cv ketel onderhoud nodig is. Benader ons installatiebedrijf als u denkt dat het tijd is voor cv ketel onderhoud in Emmen.

Is een riool ontstopping noodzakelijk?

Een rioolverstopping is nooit leuk. En als dit voorkomt, wilt u ook dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Heeft u een rioolverstopping in Emmen? Laat onze loodgieter dan de riool ontstopping verzorgen. Onze loodgieter verzorgt de riool ontstopping zo snel mogelijk. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw sanitaire voorzieningen.

Laat ons uw badkamer verbouwen in Emmen

U heeft besloten om uw badkamer te verbouwen in Emmen. Zo kunt u straks heerlijk genieten van uw nieuwe badkamer. Wilt u een mooie afwerking met oog op de details? Laat ons installatiebedrijf dan uw badkamer verbouwen. Wij hebben meerdere projecten succesvol afgerond, waarbij de wensen van onze klanten centraal staan. Laat uw badkamer verbouwen door LS-installatie.

Neem contact op met ons installatiebedrijf vanuit Emmen

Wij vinden het belangrijk om u optimaal tot dienst te zijn. Zo hebben wij ook een storingsdienst om u te helpen bij een storing. Heeft u een storing? Meld deze dan bij onze storingsdienst. Wilt u meer weten over ons installatiebedrijf of over de diensten die wij aanbieden? Bel ons dan op 06-41612713. Maar mailen kan natuurlijk ook. Stuur een mail naar info@ls-installatie.nl. LS-installatie voor cv ketel, badkamer verbouwen, cv ketel onderhoud, warmtepomp, storingsdienst of riool ontstopping in Emmen.

BEL ONS