Over ons

Over LS-installatie

LS-Installatie is gespecialiseerd in CV-ketels en warmtepompen. Denk hierbij aan het onderhoud van-, de installatie van of het vervangen van een warmtepomp of CV-ketel.

Heeft u andere problemen? Wij zijn er natuurlijk ook gewoon voor u als uw riool verstopt is of wanneer u een ander probleem hebt omtrent warmtepompen of CV-ketels.

24-uurs storingsdienst

LS-Installatie heeft nu al een tijdje de 24 uurs storingsdienst. Met deze dienst helpen wij mensen die met spoed een installateur nodig hebben. Denk hierbij aan een lekkage of ander mankement aan uw CV-ketel dat snel opgelost dient te worden.

U mag het materiaal zelf kopen nieuw of gebruikt of ik kan het materiaal voor u regelen, de keus is aan u.

Prijzen

Voor het aanleggen van sanitair of het verbouwen van badkamers hebben wij wisselende prijzen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de opdracht.  U kun vrijblijvend een offerte aanvragen. Hiervoor verwijzen wij u door naar het contactformulier.

Ons werkgebied

LS-Installatie hielp in het verleden al veel mensen in- en rondom: Groningen, Delfzijl, Winschoten, Veendam, Hoogezand Sappemeer, Stadskanaal, Emmen, Assen, Ter apel, Noordbroek, zuidbroek, Scheemda, Pekela, Eelde.

BEL ONS