Badkamer verbouwen

De badkamer van uw dromen

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Kies dan voor een professionele partij waarbij u alle klussen neer kunt leggen. Het verbouwen van deze ruimte beslaat namelijk diverse kleine en grote klussen. Het kost u erg veel tijd, geld en gedoe als u al deze werkzaamheden bij diverse partijen neer zou moeten leggen. Kies daarom voor LS-installatie. Wij verleggen het leidingwerk, wij brengen desgewenst vloerverwarming aan en wij plaatsen het sanitair. Kortom, schakel LS-installatie in via 06-41612713 en wij komen uw badkamer verbouwen.

Waarom door ons uw badkamer laten renoveren?

Zoals gezegd is het ideaal dat u bij ons installatiebedrijf direct al uw klussen voor uw badkamer onder kunt brengen. Als wij uw sanitaire ruimte mogen verbouwen, beginnen we met een uitvoerig gesprek met u. Wat zijn uw wensen en behoeften? Wat is uw budget? En wanneer wilt u dat u het verbouwen gereed is? Naar aanleiding van al die informatie stellen wij een haalbare planning op. Wij pakken elke klus in dit plan op. U hoeft dus geen andere bedrijven meer in te schakelen. Vraag een vrijblijvende offerte op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat wilt u dat wij verbouwen?

Een badkamer kan op verschillende manieren verbouwd worden. Wilt u enkel een nieuwe douche en wasbak? Of mag er ook vloerverwarming aangelegd worden? Of wilt u wellicht de hele indeling van de ruimte aanpassen, zodat er leidingen verlegd moeten worden? Via ons kan het allemaal. Omdat wij niet alleen specialist zijn in verbouwingen, maar ook in cv, water, gas, ventilatie en verwarming, kunnen wij u desgewenst meteen advies geven over het verwarmen van uw water, uw huis of eventueel het ventileren ervan. Bent u benieuwd naar onze extra diensten? Geef dit dan aan als u een offerte bij ons opvraagt.

badkamer verbouwen

Wat zijn uw antwoorden op deze vragen?

Het is verstandig om alvorens het verbouwen u zelf enkele vragen te stellen. Wij adviseren u daarbij graag. Zo kunnen wij u helpen bij vragen als:

  • Hoe gaan de toe- en afvoerleidingen lopen?
  • Waar komt de standleiding in de eventuele verdieping eronder?
  • Worden de afvoeren gekoppeld of apart naar beneden gebracht?
  • Is er een combinatie met de afvoerleiding van keuken of toilet mogelijk?
  • Is er een combinatie mogelijk met de ventilatie/afzuiging van keuken of toilet?

Wij verwezenlijken graag de beste oplossingen voor u!

Laat ons uw badkamer verbouwen

Heeft u behoefte aan een nieuwe badkamer? Schakel dan installatiebedrijf LS-installatie in. Vraag een vrijblijvende offerte op via ons online contactformulier, mail uw wensen naar info@ls-installatie.nl of bel naar 06-41612713. Wij horen graag hoe wij uw badkamer mogen verbouwen!

BEL ONS