CV Ketel

Behoefte aan een nieuwe cv ketel?

Wilt u uw oude cv ketel laten vervangen omdat deze ‘op’ is? Wilt u meer en sneller warm water voor comfortabel baden en douchen? Wenst u geld en milieu te (be)sparen door een energiezuinige installatie? Wat uw reden ook is, de vakmensen van LS-installatie voorzien u graag van deskundig advies op maat voor uw persoonlijke situatie. Wij zorgen dat u straks beschikt over precies die thermostatische regelapparatuur die het beste bij uw wensen past. Maak direct een afspraak met ons via 06-41612713 en ontdek wat een nieuwe cv ketel voor u kan betekenen.

Als wij een cv ketel installeren

Onze vakmensen hanteren graag een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Zo installeren zij zeer vakkundig een nieuwe, perfect werkende cv ketel, tegen een uiterst scherpe prijs. Het aanleggen gebeurd uiteraard volgens de actueel geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften. Naast de aanleg ervan zorgen we ook graag dat uw nieuwe aanschaf zuinig en betrouwbaar blijft werken. Omdat wij beschikken over een 24-uurs storingsdienst, zijn wij meteen uw professionele partner voor onderhoud. Laat u daarom verzekeren door onze onderhoudsdienst en u bent altijd verzekerd van een optimaal werkend product.

Onze onderhoudsdienst

De vakmensen van onze onderhoudsdienst zijn gespecialiseerd in het onderhouden van ketels van de merken Bosch, Intergas, Itho, Nefit, Remeha, Vaillant. Agp, Daalderop, Awb en Atag. U ziet het al, dit zijn vrijwel alle veelgekozen merken. De kans is dus zeer groot dat wij ook u kunnen helpen met ons bewezen, vakkundige en snelle onderhoud. Als uw ketel bij ons in onderhoud is, kunt u gebruik maken van onze eigen 24-uurs storingsdienst. Heeft u last van een storing of lekkage bij een door ons geïnstalleerde en/of onderhouden ketel? Dan staan wij 24/7 voor u klaar om de problemen te verhelpen. U hoeft bij ons dan geen nacht- of weekendtoeslagen te betalen!

Drie diensten op een rij

Wat uw wensen ook zijn aangaande een cv ketel, wij kunnen elke dienst voor uw verwezenlijken. Zo zijn wij in te schakelen voor de volgende diensten:

  • Onderhoud
  • Vervanging
  • Aanleg complete installaties

U begrijpt, LS-installatie is uw complete partner wat betreft warmte, gas, water en sanitair. Schakel ons direct in!

cv ketel

Laat ons uw cv ketel onderhouden, vervangen of installeren

LS-installatie komt graag bij u langs voor advies, onderhoud, een vervanging of een volledige installatie van een cv ketel. Voor onderhoud zijn wij nota bene te allen tijde, 24/7, in te schakelen. Vul ons online contactformulier in, bel naar 06-41612713 of stuur een mail naar info@ls-installatie.nl als u behoefte heeft aan een optimaal werkende cv ketel.

BEL ONS