Riool ontstopping

Als uw riool verstopt is

Bent u op zoek naar een professional in riool ontstopping? Omdat u last heeft van een verstopping? Of omdat er sprake is van een lekkage, verzakking, breuk of scheur? Schakel dan LS-installatie in. Wij voeren een uitvoerige rioolinspectie uit, een grondige ontstopping en eventueel een reparatie. Wij beschikken over modern materieel. Hierdoor kunnen wij een verstopping vaak direct al verhelpen. Zonder te hoeven breken of graven! Schakel onze riool ontstopping in door te bellen naar 06-41612713.

De oorzaken van een verstopt riool

Er zijn verschillende oorzaken voor een verstopping in een riolering. Vaak ontdekken wij tijdens de ontstopping dat er dingen in terecht zijn gekomen die daar niet horen. Zo worden er wel eens vochtige doekjes en dameshygiëne in een wc geworpen bijvoorbeeld. Met een verstopping als gevolg. Of er worden etensresten in een gootsteen gedeponeerd. Met een slecht werkende afvoer en vieze rioolstank als gevolg. Maar ook haren en zeepresten in een doucheputje kunnen een verstopping veroorzaken. In zo’n geval kruipt water vaak terug de doucheruimte in. Dit is onhygiënisch, smerig en zelfs gevaarlijk. Als de verstopping te lang aanhoudt, kan deze namelijk schade veroorzaken. Laat ons daarom langskomen voor een grondige ontstopping van het riool.

Onze diensten naast een ontstopping

Wij zijn specialist op het gebied van riolering. U kunt dus met een gerust hart onze vakmensen aan het werk zetten. Zij hebben uw riool in no time ontstopt. Heeft u vaker last van verstoppingen in uw riolering? Of bent u het niet helemaal eens met hoe de waterleidingen lopen? Ook dan zijn wij uw ideale partner. Wij zijn namelijk niet alleen expert op het gebied van riolering. Wij zijn ook gespecialiseerd in gas, verwarming, ventilatie, cv ketels, sanitair en water. Wilt u dat wij naast de ontstopping ook een nieuwe wc-pot plaatsen? Of wilt u naast uw wc een wateraansluiting hebben voor een fontein? Wij volbrengen deze taken direct, vakkundig en betaalbaar. Wij hanteren namelijk een mooie prijs-/kwaliteitverhouding. Schakel ons nu in!

riool ontstopping

Wat wij nog meer kunnen betekenen

Naast onze diensten voor uw riool, kunt u ons ook inschakelen voor het volgende:

  • Gas
  • Water
  • Verwarming
  • CV ketels
  • Ventilatie
  • Sanitair

Dat maakt van ons installatiebedrijf uw allround partner op vrijwel alle gebieden. Neem nu contact met ons op!

Kies voor onze riool ontstopping

Heeft u behoefte aan een vakkundige ontstopping van uw riolering? Schakel LS-installatie in door te bellen naar 06-41612713, te mailen naar info@ls-installatie.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen dan direct naar u toe voor een snelle, vakkundige en betaalbare riool ontstopping.

BEL ONS