Installatiebedrijf Scheemda

Het installatiebedrijf voor CV ketel in de omgeving van Scheemda

U zoekt een betrouwbaar en ervaren installatiebedrijf in de omgeving van Scheemda? Fijn dat u LS-installatie heeft gevonden. Wij zijn breed inzetbaar en kunnen tevens als loodgieter voor u werken. Zo kunt u ons inzetten voor een riool ontstopping. Wilt u een warmtepomp installeren, laat dit dan doen door onze vakman en laat deze dan gelijk kijken of uw cv ketel onderhoud nodig heeft. Zo gaat uw cv ketel langer mee en kunnen wij ook tijdig problemen voorkomen. Wilt u meer weten over ons installatiebedrijf of wilt u een afspraak maken bij u in Scheemda? Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-41612713.

Onze loodgieter

Wat wilt u dat onze loodgieter voor u uitvoert? Een installatie van een warmtepomp of misschien wel een vervanging van uw cv ketel? Wat het ook is, van onze loodgieter kunt u kwaliteit verwachten in al zijn werkzaamheden. Ook voor cv ketel onderhoud bent u bij ons installatiebedrijf aan het juiste adres. Wilt u vaste afspraken met ons maken over cv ketel onderhoud in uw woning in Scheemda? Bespreek dit dan met ons.

Scheemda

De loodgieter voor uw riool ontstopping

Is uw riool verstopt in Scheemda? Laat onze loodgieter de riool ontstopping uitvoeren. De loodgieter werkt snel en efficiënt. Zo is uw riool ontstopping snel volbracht. Omdat niet iedere verstopping hetzelfde is, kan het zo zijn dat de ene klus langer duurt dan de andere. Hoe snel onze loodgieter de riool ontstopping uitvoert, is afhankelijk van de grootte van het probleem.

Plannen om uw badkamer te verbouwen in Scheemda

Wilt u een mooie badkamer met een mooie afwerking? Laat uw badkamer dan verbouwen door LS-installatie. Door een vakman in te schakelen, is uw badkamer sneller klaar en het resultaat is ook beter. Een badkamer verbouwen in Scheemda wordt een succes als u LS-installatie inschakelt.

Zoek contact met ons installatiebedrijf vanuit Scheemda

Kiest u voor ons installatiebedrijf? Dan kiest u voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Ook vinden wij het belangrijk om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Dit is dan ook de reden dat wij een eigen storingsdienst hebben. Heeft u een storing, bijvoorbeeld aan uw CV ketel? Bel dan onze storingsdienst en wij verhelpen zo spoedig mogelijk uw storing. Wilt u meer weten over onze diensten? Bel dan naar 06-41612713. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@ls-installatie.nl. Wij zijn het installatiebedrijf voor een badkamer verbouwen, cv ketel onderhoud, storingsdienst, warmtepomp, cv ketel en een riool ontstopping in Scheemda.

BEL ONS