Installatiebedrijf Delfzijl

Zoekt u een installatiebedrijf in de omgeving Delfzijl?

Zoekt u een goed installatiebedrijf in de omgeving van Delfzijl? U heeft het installatiebedrijf gevonden dat u zocht in LS-installatie. Maar wij doen meer dan dat. Zo kunnen wij ook voor u aan het werk gaan als loodgieter. Schakel onze loodgieter in bij bijvoorbeeld een riool ontstopping. Maar onze loodgieter kan u ook helpen bij de installatie van een warmtepomp. Deze kan als aanvulling functioneren op uw cv ketel. Als wij een cv ketel hebben geïnstalleerd, kunnen wij in de toekomst ook het cv ketel onderhoud verzorgen. LS-installatie kan zelfs uw badkamer verbouwen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van ons installatiebedrijf voor u in Delfzijl? Bel ons dan op 06-41612713.

Delfzijl

Benader onze loodgieter

Wilt u een nieuwe warmtepomp om uw cv ketel aan te vullen? Ons installatiebedrijf helpt u graag. Ook voor cv ketel onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Een warmtepomp zorgt ervoor dat uw cv ketel minder hard hoeft te werken. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u een lagere energierekening krijgt en het is ook beter voor het milieu. Wilt u weten of uw cv ketel onderhoud nodig heeft? Maak dan een afspraak met onze loodgieter en deze komt bij u in Delfzijl langs.

Heeft u een riool ontstopping nodig in Delfzijl?

Wat de oorzaak ook is van een rioolverstopping, u wilt dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Benader daarom onze loodgieter voor uw riool ontstopping. Deze zal dan zo snel mogelijk uw riool ontstopping voltooien. De loodgieter van LS-installatie heeft veel ervaring en zorgt ervoor dat uw riool ontstopping snel gerealiseerd is, zodat u weer van uw sanitair gebruik kunt maken.

Wilt u uw badkamer verbouwen in Delfzijl?

Is het tijd voor een nieuwe badkamer in Delfzijl? Ons installatiebedrijf kan vakkundig uw badkamer verbouwen. In het verleden hebben wij verschillende badkamers verbouwd waarbij wij altijd de verwachtingen proberen te overtreffen. Wij raden aan als u een badkamer gaat verbouwen, om dit door een specialist uit te laten voeren. Ons installatiebedrijf staat voor u klaar.

Benader ons installatiebedrijf vanuit Delfzijl

Bent u op de hoogte van dat wij ook een storingsdienst aanbieden? Zo kunt u als u een storing heeft, onze storingsdienst benaderen. Als u ons belt, kan ons installatiebedrijf uw storing verhelpen. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-41612713. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@ls-installatie.nl. Cv ketel, badkamer verbouwen, loodgieter, warmtepomp, riool ontstopping, storingsdienst en cv ketel onderhoud, wij verzorgen het voor u in Delfzijl als installatiebedrijf.

BEL ONS