Installatiebedrijf Stadskanaal

Het installatiebedrijf dat u zoekt in de omgeving van Stadskanaal

Bent u in de omgeving van Stadskanaal op zoek naar een ervaren en professioneel installatiebedrijf of zoekt u een goede loodgieter? LS-installatie is het beide en wij kunnen ook bijvoorbeeld uw riool ontstopping verzorgen. Maar onze loodgieter doet meer. U kan deze ook inschakelen voor de installatie van uw warmtepomp. De keuze voor een warmtepomp zal eraan bijdragen dat uw cv ketel minder hard hoeft te werken. Heeft uw cv ketel onderhoud nodig? Laat ons dan het cv ketel onderhoud uitvoeren. Zo kunt u voor alles terecht bij één bedrijf. Tevens kunt u ons inschakelen om uw badkamer te verbouwen. Hier zullen wij net als bij al onze overige werkzaamheden kwaliteit leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze diensten in Stadskanaal? Neem dan telefonisch contact op en bel 06-41612713.

Uw loodgieter

Is uw keuze gevallen op een warmtepomp ter aanvulling van uw cv ketel? Laat onze loodgieter de warmtepomp dan installeren. Behoeft uw cv ketel onderhoud? Wij kunnen cv ketel onderhoud uitvoeren. Bespreek met ons de mogelijkheden hiervan. Een warmtepomp zal bijdragen aan een besparing op uw energierekening. Laat ons weten wanneer ons installatiebedrijf langs kan komen voor cv ketel onderhoud in Stadskanaal.

Stadskanaal loodgieter installatiebedrijf

Riool ontstopping door onze loodgieter

Soms is een riool ontstopping nodig. Wat de reden ook is van een verstopping in Stadskanaal, onze loodgieter verzorgt de riool ontstopping voor u. Onze loodgieter zal zijn best doen om snel uw riool ontstopping te verzorgen. Hierdoor kunt u snel weer van uw voorzieningen gebruik maken.

Wilt u uw badkamer verbouwen in Stadskanaal?

Bent u toe aan een nieuwe badkamer in Stadskanaal? Ons installatiebedrijf kan een nieuwe badkamer voor u realiseren. Wij doen dit op een vakkundige manier waarbij wij secuur werken. Als wij een badkamer verbouwen, hebben wij oog voor de details. Een badkamer verbouwen wordt een succes door ons installatiebedrijf. Heeft u specifieke wensen? Maak deze dan bespreekbaar met ons, zodat wij hierop kunnen inspelen.

Contact met ons installatiebedrijf vanuit Stadskanaal

Heeft u een storing? Ons installatiebedrijf heeft een eigen storingsdienst. Met onze storingsdienst leveren wij een dienst om u zo goed mogelijk te helpen bij eventuele problemen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en diensten van ons installatiebedrijf? Of wilt u meer weten over badkamer verbouwen, storingsdienst, cv ketel, cv ketel onderhoud, riool ontstopping of een warmtepomp? Ons installatiebedrijf is te bereiken vanuit Stadskanaal op 06-41612713. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@ls-installatie.nl.

BEL ONS