Installatiebedrijf Veendam

Uw installatiebedrijf in de omgeving van Veendam

Zoekt u een vakkundig installatiebedrijf in de omgeving van Veendam? Wij zijn LS-installatie en u kunt ons ook inschakelen als loodgieter voor bijvoorbeeld uw riool ontstopping. Maar onze loodgieter kan meer. Deze kan ook uw warmtepomp installeren, zodat uw cv ketel minder energie hoeft te verbruiken. Doordat uw cv ketel het hele jaar aan het werk is, is er eens in de zoveel tijd ook cv ketel onderhoud nodig. Ook dan kunt u ons installatiebedrijf inschakelen. Heeft u plannen om de badkamer te verbouwen? Ook dan bent u bij LS-installatie aan het juiste adres. Bent u nieuwsgierig geworden naar de diensten van LS-installatie? Bel ons dan vanuit Veendam op 06-41612713.

Veendam installatiebedrijf cv ketel onderhoud

Op zoek naar een loodgieter?

Denkt u na om een warmtepomp te laten installeren? Dit is een goede aanvulling op uw cv ketel. Ons installatiebedrijf kan ook de warmtepomp voor u installeren. Maar ook als het tijd is voor onderhoud aan uw cv ketel, kunnen wij het cv ketel onderhoud verzorgen. Een warmtepomp ontlast uw cv ketel en hierdoor draagt u ook bij aan een beter milieu. U kunt bij ons ook cv ketel onderhoud inplannen. Zo kan onze loodgieter eens in de zoveel tijd bij u langskomen in Veendam.

Verzorging riool ontstopping in Veendam

Een rioolverstopping zorgt altijd voor problemen. U wilt dan ook zo snel mogelijk dat de riool ontstopping is uitgevoerd. Schakel daarom onze loodgieter in zodat uw riool ontstopping zo snel mogelijks is gerealiseerd. Wanneer u onze loodgieter inschakelt kunt u ervan uitgaan dat deze uw problemen oplost en u weer gebruik kunt maken van uw sanitair.

Heeft u de wens in Veendam om uw badkamer te verbouwen?

Heeft uw badkamer in Veendam de mooiste tijd gehad? Kies er dan voor om uw badkamer te laten verbouwen door ons installatiebedrijf. Wij hebben in het verleden al meerdere klanten blij gemaakt met een nieuwe badkamer en zullen dit ook bij u doen. Als u uw badkamer laat verbouwen door ons bedrijf, kunt u ervan uitgaan dat uw verwachtingen worden overtroffen.

CV ketel installeren of CV ketel onderhoud?

Ons installatiebedrijf is ook specialist in CV ketel onderhoud en installatie. Ook voor periodieke controle zijn we u graag van dienst. Uiteraard zijn we er ook, als u naast CV ketel onderhoud een storingsdienst nodig heeft. We zijn 24/7 bereikbaar, geen voorrijkosten en een uurtarief van slechts € 55,- per uur vragen bij een storing.

Contact met ons installatiebedrijf vanuit Veendam

Wij zijn als installatiebedrijf breed inzetbaar en wij hebben zelfs een storingsdienst. Heeft u een storing? Bel dan naar onze storingsdienst en wij helpen u zo snel mogelijk. Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons installatiebedrijf? Of wilt u misschien meer weten over een badkamer verbouwen, cv ketel, loodgieter, riool ontstopping, cv ketel onderhoud, warmtepomp of onze storingsdienst? Ons installatiebedrijf is vanuit Veendam te bereiken op 06-41612713. Of via de mail info@ls-installatie.nl.

BEL ONS