Installatiebedrijf Assen

Professioneel installatiebedrijf in Assen

Komt u uit Assen en bent u in deze omgeving op zoek naar een professioneel installatiebedrijf? LS-installatie is het bedrijf dat u zocht. U kunt ons inschakelen als loodgieter tijdens een riool ontstopping, maar ook voor de installatie van een warmtepomp bent u bij ons aan het juiste adres. Een warmtepomp zorgt ervoor dat uw cv ketel minder energie hoeft te leveren. Maar zoals u waarschijnlijk weet, heeft een cv ketel eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Ons installatiebedrijf kan cv ketel onderhoud verrichten, zodat uw cv nog meerdere jaren mee kan gaan. Ons doel is om in al onze werkzaamheden kwaliteit te leveren, waarbij uw wensen centraal staan. Wilt u ons ook inschakelen voor uw klus in Assen? Bel dan naar 06-41612713.

Zoekt u een goede loodgieter?

Een warmtepomp zorgt ervoor dat uw cv ketel minder hard hoeft te werken. Kiest u voor een warmtepomp? Laat deze dan installeren door onze loodgieter. Laat u een warmtepomp installeren? Laat onze vakman dan ook het cv ketel onderhoud uitvoeren. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Wij raden aan om eens in de zoveel tijd cv ketel onderhoud uit te laten voeren. U kunt met ons installatiebedrijf afspreken hoe vaak wij onderhoud uitvoeren bij u in Assen.

Assen loodgieter riool ontstoppen

Riool ontstopping?

Een rioolverstopping, daar zat u net niet op te wachten. Als dit gebeurt, wilt u ook dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Heeft u in Assen een rioolverstopping? Schakel dan onze loodgieter in. Deze kan de riool ontstopping verzorgen. Een riool ontstopping door onze loodgieter gebeurt snel en effectief. Hoe snel het gaat, is echter afhankelijk van de grootte van de verstopping.

Plannen om uw badkamer te verbouwen in Assen?

Voordat u definitief besluit om uw badkamer te verbouwen in Assen, wilt u zich eerst verdiepen in de mogelijkheden en de kosten van een renovatie. U kunt kiezen uit veel verschillende tegels en badkamermeubelen. Vraag ons om advies voordat u uw badkamer gaat verbouwen. Immers, wij hebben ervaring met de verbouwing van verschillende badkamers. Badkamer verbouwen wordt een succes met LS-installatie.

Contact met ons installatiebedrijf vanuit Assen

Wist u dat LS-installatie ook zijn eigen storingsdienst heeft? Heeft u een storing, bel dan naar onze storingsdienst en wij helpen u zo snel mogelijk. Zoals u leest kan ons installatiebedrijf veel voor u betekenen. Wilt u meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-41612713. U kunt ook een mail sturen naar info@ls-installatie.nl. Bij ons installatiebedrijf kunt u terecht voor riool ontstopping, cv ketel, badkamer verbouwen, warmtepomp, cv ketel onderhoud en storingsdienst ook in Assen.

BEL ONS