Installatiebedrijf Ter Apel

Uw installatiebedrijf, riool ontstopping en storingsdienst in de omgeving Ter Apel

Bent u in de omgeving van Ter Apel op zoek naar een goed en gedegen installatiebedrijf? U heeft LS-installatie gevonden. Wij kunnen veel voor u betekenen. Zo kunt u ons ook inschakelen als loodgieter als een riool ontstopping nodig is. Maar ook als u een warmtepomp wilt installeren, is LS-installatie uw partner. Een warmtepomp is een ideale aanvulling op uw cv ketel. Is uw cv ketel aan onderhoud toe? Laat ons dan dit onderhoud uitvoeren. Regelmatig cv ketel onderhoud zal de de levensduur ervan verlengen. Voor welke werkzaamheden u ons ook inschakelt: wij leveren kwaliteit, zijn snel en efficiënt in al onze werkzaamheden. Wilt u ook meer weten over onze diensten in Ter Apel? Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-41612713.

Ter Apel cv ketel onderhoud warmtepomp

De loodgieter die u zoekt voor uw warmtepomp installatie en CV ketel onderhoud

Wilt u een warmtepomp installeren? Dat is een goede beslissing. Deze pomp zorgt ervoor dat uw cv ketel minder hard hoeft te werken en het is beter voor het milieu. Benader onze loodgieter om voor u uw warmtepomp te installeren. Maar als onze vakman toch bij u langskomt om de warmtepomp te installeren, kunt u deze ook het cv ketel onderhoud uit laten voeren. Bespreek met ons de mogelijkheden om eens in de zoveel tijd cv ketel onderhoud uit te voeren. Dan komt ons installatiebedrijf bij u in Ter Apel langs wanneer het weer tijd is voor cv ketel onderhoud.

Riool ontstopping door onze loodgieter

Het kan voorkomen dat u een rioolverstopping heeft. Dit is altijd vervelend en u wilt dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Wilt u een riool ontstopping in Ter Apel uit laten voeren? Onze loodgieter verzorgt de riool ontstopping snel en vakkundig. Hierdoor kunt u snel weer gebruik maken van uw sanitaire voorzieningen. Riool ontstopping? Onze loodgieter helpt u graag. Rioolontstopping is meestal het gevolg van verkeerd rioolgebruik. We informeren u hier graag over.

Badkamer verbouwen in Ter Apel

Een badkamer verbouwen is een hele klus. Heeft u besloten in Ter Apel om uw badkamer te verbouwen? Schakel dan ons installatiebedrijf in. Wij hebben al meerdere badkamers verbouwd. Waarbij wij de verwachtingen van onze klanten meermaals hebben overtroffen. Bespreek met ons uw wensen. Hierdoor kunnen wij uw badkamer verbouwen zoals u dat wilt. Maar ook voor reparatie, lekkage en rioolverstopping, van uw huidige badkamer, kunt u ons altijd inschakelen.

Neem contact op met ons installatiebedrijf vanuit Ter Apel

Zoals u leest, kunt u ons installatiebedrijf voor meerdere werkzaamheden inschakelen. Maar wij doen nog meer. Zo hebben wij ook onze eigen storingsdienst. Dus als u een storing heeft, bel dan naar onze storingsdienst en wij helpen u zo snel mogelijk. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 06-41612713. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@ls-installatie.nl. LS-installatie, het installatiebedrijf voor een riool ontstopping, badkamer verbouwen, cv ketel, warmtepomp, cv ketel onderhoud en storingsdienst in de omgeving van Ter Apel.

BEL ONS