Installatiebedrijf Groningen

LS-installatie is uw installatiebedrijf in omgeving Groningen

Bent u op zoek naar een gedegen installatiebedrijf in de omgeving van Groningen? U heeft LS-installatie gevonden. Maar wij zijn meer dan een installatiebedrijf. Zo kunt u ons ook inschakelen als loodgieter. Heeft u een rioolontstopping? Ook dan kan onze loodgieter u helpen. Is uw warmtepomp stuk of wilt u een nieuwe als aanvulling op uw cv ketel? Ook dan is LS-installatie uw bedrijf om dit te installeren. U kunt ons tevens inschakelen voor cv ketel onderhoud en ook kunnen wij uw badkamer verbouwen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden over ons installatiebedrijf in de omgeving van Groningen? Neem dan vrijblijvend contact op en bel 06-41612713.

Groningen

Wat kan onze loodgieter voor u betekenen

Heeft u een nieuwe warmtepomp nodig of wilt u deze als aanvulling op uw cv ketel? Wat de reden ook is, ons installatiebedrijf helpt u graag. Zo kunnen wij ook cv ketel onderhoud bij u uitvoeren. Als u kiest voor een warmtepomp neemt deze een deel van de taak van uw cv ketel over. Zo hoeft u ook minder gas te stoken, wat voor een lagere energierekening zorgt. Is uw cv ketel toe aan onderhoud? Laat onze loodgieter dit onderhoud voor u in Groningen uitvoeren.

Riool ontstopping in Groningen?

Een rioolverstopping is vervelend. U wilt ook graag dat de riool ontstopping zo snel mogelijk is gerealiseerd. Onze loodgieter kan ervoor zorgen dat hij uw riool ontstopping zo snel mogelijk heeft voltooid. Onze loodgieter is een vakman die ervoor zorgt dat u door de riool ontstopping snel weer van uw sanitair gebruik kunt maken.

Badkamer verbouwen in Groningen?

Bent u toe aan een nieuwe badkamer in Groningen? Laat ons installatiebedrijf dan uw badkamer verbouwen. Wij hebben al meerdere badkamers verbouwd, waarbij wij verschillende klanten blij hebben gemaakt met het resultaat. Een badkamer verbouwen dient uitgevoerd te worden door een vakman. Schakel daarom ons installatiebedrijf in.

Contact met ons installatiebedrijf vanuit Groningen

Wist u ook dat wij een storingsdienst hebben? Heeft u een storing neem dan contact op met onze storingsdienst zodat ons installatiebedrijf u kan helpen met uw storing. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-41612713. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@ls-installatie.nl. Warmtepomp, cv ketel, loodgieter, badkamer verbouwen, cv ketel onderhoud, riool ontstopping en storingsdienst door ons installatiebedrijf in Groningen. Wij helpen u graag met al uw wensen.

BEL ONS