Installatiebedrijf Noordbroek

Het installatiebedrijf in de omgeving van Noordbroek

Zoekt u een betrouwbaar en vakkundig installatiebedrijf in de omgeving van Noordbroek? Zoek dan niet verder, want u heeft LS-installatie gevonden. U kunt ons inschakelen voor meerdere klussen. U kunt ons zelfs inschakelen als loodgieter voor bijvoorbeeld een riool ontstopping. Maar wij kunnen nog veel meer. Denkt u bijvoorbeeld na om een warmtepomp te installeren? Dit is een goede keuze. Uw cv ketel wordt ontlast en u krijgt een lagere energierekening. Als wij toch aan het werk zijn bij u, kunnen we ook cv ketel onderhoud uitvoeren. Cv ketel onderhoud zorgt ervoor dat uw cv ketel langer meegaat. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken in Noordbroek? Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-41612713.

Noordbroek

Ervaren loodgieter

U wilt een warmtepomp installeren, maar u heeft niet de kennis om dit zelf te doen. Laat dan onze loodgieter uw warmtepomp installeren. Wij raden het overigens aan om dit altijd door een vakman te laten doen. Zo voorkomt u mogelijke problemen en weet u zeker dat u het resultaat krijgt dat u wenst. Een voordeel van een warmtepomp, geplaatst door een loodgieter, is dat de cv ketel minder energie hoeft te verbruiken. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Bespreek met ons ook de mogelijkheden van periodiek cv ketel onderhoud door een loodgieter in Noordbroek.

Schakel onze loodgieter in voor uw riool ontstopping

Een riool ontstopping is snel verholpen door onze loodgieter. Wij weten hoe vervelend een rioolverstopping is en onze loodgieter doet meer dan zijn best om dit zo snel mogelijk op te lossen. Heeft u een riool ontstopping nodig in Noordbroek? Onze loodgieter helpt u graag.

Wilt u uw badkamer verbouwen in Noordbroek?

Wilt u een mooi resultaat als u uw badkamer gaat verbouwen in Noordbroek? Schakel dan een vakman in van ons installatiebedrijf. Doordat wij in het verleden al voor meerdere klanten een badkamer hebben verbouwd, kunt u er bij ons vanuit gaan dat u een professional inschakelt. Een badkamer verbouwen wordt een succes met LS-installatie.

Van aanleg tot onderhoud

Voor het onderhouden, aanleggen en repareren van sanitaire voorzieningen, waterleidingen, riolering en verwarmingsinstallatie kunt u bij ons terecht. Wanneer u voor uw badkamer een loodgieter inschakelt, doet u er goed aan om uw voorzieningen, zoals CV ketel, door een loodgieter met veel kennis van CV ketel installatie in te schakelen.

Storingsdienst? U kunt altijd bellen

Door ons installatiebedrijf voor storingsdienst in te schakelen, staan we ook garant voor een oplossing. Storingsdienst nodig voor uw CV ketel? Wij bieden 24/7 storingsdienst in het geval van storing of lekkage.

Maak een afspraak met ons installatiebedrijf vanuit Noordbroek

Ons installatiebedrijf is breed inzetbaar en heeft zelfs zijn eigen storingsdienst. Zo kunt u als u een storing heeft, gebruik maken van onze eigen storingsdienst. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en diensten van LS-installatie? Bel dan naar 06-41612713. U kunt ook een mail sturen naar info@ls-installatie.nl Wij zijn het installatiebedrijf voor een badkamer verbouwen, riool ontstopping, cv ketel, warmtepomp, storingsdienst, cv ketel onderhoud in Noordbroek.

BEL ONS