Installatiebedrijf Winschoten

Het installatiebedrijf in de omgeving van Winschoten

Als u op zoek bent naar een professioneel installatiebedrijf in de omgeving van Winschoten, dan heeft u LS-installatie gevonden. Ook zijn wij werkzaam als loodgieter. Zo kunnen wij ook een riool ontstopping voor u realiseren. Onze loodgieter is tevens in zetten bij bijvoorbeeld de installatie van een warmtepomp. Dit is ideaal als u een aanvulling wilt op uw cv ketel. Bij een cv ketel hoort onderhoud. Laat ons daarom ook langs komen voor uw cv ketel onderhoud. Maar ook als u de wens heeft om uw badkamer te verbouwen, kunt u LS-installatie inschakelen. Wilt u meer weten over wat wij als installatiebedrijf voor u kunnen betekenen in Winschoten? Neem dan contact op en bel 06-41612713.

Loodgieter nodig?

Denkt u na over een warmtepomp als aanvulling op uw cv ketel? Wij kunnen dit als installatiebedrijf voor u realiseren. Tevens kunnen wij cv ketel onderhoud voor u verzorgen. Een voordeel van een warmtepomp is dat uw cv ketel minder energie hoeft te produceren. Hierdoor bent u milieubewust bezig en krijgt u een lagere energierekening. Heeft uw cv ketel onderhoud nodig? Benader dan ons installatiebedrijf en laat onze loodgieter langskomen bij u in Winschoten. Ook voor rioolontstopping schakelt u ons in.

Winschoten

Riool ontstopping in Winschoten

Niemand zit te wachten op een riool verstopping. Het is dan ook zaak om een riool ontstopping zo snel mogelijk te voltooien. Onze loodgieter kan de riool ontstopping voor u verzorgen. Ook doen wij ons best om ervoor te zorgen dat de riool ontstopping zo snel mogelijk gebeurt. Onze loodgieter heeft meerdere riool ontstoppingen gerealiseerd. Zo weet u dat u werkt met een vakman.

Heeft u besloten om uw badkamer te verbouwen in Winschoten?

Voldoet uw oude badkamer in Winschoten niet meer aan uw eisen? Laat dan ons installatiebedrijf uw badkamer verbouwen. Wij hebben meerdere projecten succesvol voltooid in het verleden en wij zullen onze expertise ook toepassen wanneer wij uw badkamer gaan verbouwen. Laat een badkamer verbouwen door een specialist. Zo weet u dat u vakwerk krijgt.

Neem contact op vanuit Winschoten met ons installatiebedrijf

Wist u dat LS-installatie ook een storingsdienst aanbiedt? Heeft u een storing? Bel dan naar onze storingsdienst en wij verhelpen de storing zo snel mogelijk voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons installatiebedrijf? Of wilt u meer weten over een cv ketel, loodgieter, badkamer verbouwen, riool ontstopping, warmtepomp, cv ketel onderhoud of onze storingsdienst? Benader ons installatiebedrijf dan vanuit Winschoten op 06-41612713. U kunt ook een mail sturen naar info@ls-installatie.nl.

BEL ONS