Installatiebedrijf Eelde

Op zoek naar een installatiebedrijf in de omgeving van Eelde?

Als u op zoek bent naar een goed installatiebedrijf in de omgeving van Eelde, heeft u gevonden wat u zocht. Wij zijn LS-installatie en bieden meerdere diensten aan. Heeft u een loodgieter nodig? Wij kunnen deze rol ook voor u vervullen. Schakel ons ook in voor een riool ontstopping en voor de installatie van een warmtepomp. Wilt u een nieuwe cv ketel? Of is er cv ketel onderhoud nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in Eelde? Bel dan naar 06-41612713 en maak een afspraak met ons installatiebedrijf.

Eelde

Schakel onze loodgieter in

Waar heeft u onze loodgieter voor nodig bij u in Eelde? De installatie van een warmtepomp, zodat uw cv ketel minder hard hoeft te werken? Of behoeft uw cv ketel onderhoud? Wat het ook is, onze loodgieter is u graag tot dienst. Echter raden wij aan om eens in de zoveel tijd cv ketel onderhoud uit te laten voeren. Zo worden problemen tijdig gesignaleerd en gaat uw cv ketel langer mee.

Riool ontstopping nodig?

Een rioolverstopping zorgt vaak voor ongemak. Zo kan het zijn dat u niet van uw sanitaire voorzieningen gebruik kunt maken. Het is dan ook zaak dat de riool ontstopping zo snel mogelijk wordt uitgevoerd door onze loodgieter. Heeft u een riool ontstopping nodig in Eelde? Wacht dan niet langer en bel onze loodgieter.

Wij kunnen uw badkamer verbouwen in Eelde

Vindt u dat het tijd is voor een nieuwe badkamer? Laat LS-installatie dit dan voor u realiseren. Een badkamer verbouwen kunt u het best door een vakman laten uitvoeren. Zo krijgt u ook het beste resultaat. Benader ons om de mogelijkheden van een badkamer verbouwen in Eelde te bespreken. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat u de badkamer krijgt die u wenst.

Storingsdienst in Eelde nodig

Voor storingsdienst in Eelde kunt u ook bij ons terecht. Storingsdienst voor uw CV ketel of een lekkage, u kunt gebruik maken van onze extra service in de vorm van een eigen 24-uurs storingsdienst in Eelde. In geval van een storing of lekkage bij een door ons geïnstalleerde en/of onderhouden ketel? Wij staan 24/7 voor u klaar om de problemen te verhelpen.

Benader ons installatiebedrijf vanuit Eelde

Is uw keuze gevallen op ons installatiebedrijf? Dan kiest u voor vakwerk uitgevoerd door een betrouwbaar bedrijf. Wij hebben zelfs onze eigen storingsdienst. Heeft u een storing? Dan is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-41612713. Maar mailen kan natuurlijk ook naar info@ls-installatie.nl. Wij zijn het installatiebedrijf voor uw badkamer verbouwen, cv ketel, warmtepomp, storingsdienst, cv ketel onderhoud en riool ontstopping in Eelde.

BEL ONS