Installatiebedrijf Pekela

LS Installatie is uw installatiebedrijf, riool ontstopping en storingsdienst in de omgeving van Pekela

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar installatiebedrijf in de omgeving van Pekela, heeft u LS-installatie gevonden. Heeft u een loodgieter nodig? Zoek dan niet verder. U kunt ons ook inschakelen als loodgieter voor bijvoorbeeld een riool ontstopping. Maar ook als u een warmtepomp wilt laten installeren als aanvulling op uw cv ketel, kunt u ook terecht bij LS-installatie. Als wij dan toch bij u op bezoek zijn, laat ons dan ook kijken of uw cv ketel onderhoud nodig heeft. Door onderhoud verlengt u de levensduur van uw cv ketel. Bent u ook enthousiast geworden over ons installatiebedrijf in de omgeving van Pekela? Bel ons dan voor een vrijblijvend gesprek op 06-41612713.

De loodgieter voor uw CV ketel onderhoud en riool ontstopping

Onze loodgieter is in te zetten voor verschillende klussen. Heeft u hulp nodig bij de installatie van een warmtepomp ter aanvulling van uw cv ketel? Onze loodgieter voert het graag voor u uit. Deze kan zelfs voor u het cv ketel onderhoud uitvoeren. Wij raden aan om eens in de zoveel tijd cv ketel onderhoud uit te voeren. Zo blijft uw cv ketel in Pekela goed functioneren. Bovendien gaat deze dan ook langer mee.

installatiebedrijf cv ketel onderhoud warmtepomp

Loodgieter nodig voor uw riool ontstopping?

Een rioolverstopping komt nooit gelegen. U kan niet van uw voorzieningen gebruik maken en u wilt dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Schakel daarom onze loodgieter in. Deze zorgt dat uw riool ontstopping zo snel mogelijk is voltooid. Wij zullen meer dan ons best doen om de riool ontstopping in Pekela zo snel mogelijk uit te voeren.

Heeft u de wens om uw badkamer te verbouwen in Pekela?

De wens om een badkamer te verbouwen is één. Maar dan begint het pas. Welke tegels wilt u en welke badkamermeubelen? En welk bedrijf kan van uw droom werkelijkheid maken? LS-installatie kan uw badkamer verbouwen in Pekela. Wij zijn betrouwbaar en onze vakman heeft oog voor de details.

Meer weten over ons installatiebedrijf in de omgeving van Pekela

Wilt u ons installatiebedrijf inschakelen voor uw klus? LS-installatie helpt u graag. Ook hebben wij onze eigen storingsdienst. Wacht dan ook niet met bellen als u een storing heeft, want onze storingsdienst is 24/7 te bereiken. Maar ook voor eventuele vragen kunt u ons bellen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-41612713. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@ls-installatie.nl. Benader ons installatiebedrijf voor riool ontstopping, storingsdienst, cv ketel onderhoud, warmtepomp, cv ketel en badkamer verbouwen in Pekela.

BEL ONS