Installatiebedrijf Hoogezand Sappemeer

LS-installatie uw installatiebedrijf in de omgeving Hoogezand Sappemeer

LS-installatie is het installatiebedrijf voor al uw klussen in de omgeving van Hoogezand Sappemeer. U kunt ons tevens inschakelen als loodgieter om bijvoorbeeld een riool ontstopping uit te voeren. Maar ook voor het installeren van een warmtepomp bent u bij onze loodgieter aan het juiste adres. Een warmtepomp kan prima werken naast uw cv ketel en als er onderhoud nodig is aan de cv ketel kunnen wij het cv ketel onderhoud verzorgen. Heeft u de wens om uw badkamer te verbouwen? Dan is LS-installatie ook het bedrijf dat u zoekt. Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak maken in Hoogezand Sappemeer? Bel dan naar 06-41612713.

De vakkundige loodgieter

Wilt u een warmtepomp laten installeren door onze loodgieter om uw cv ketel te ontlasten? Schakel dan ons installatiebedrijf in om uw warmtepomp te installeren. Een cv ketel moet onderhouden worden. Schakel daarom onze loodgieter ook in voor uw cv ketel onderhoud. Kiest u voor een warmtepomp, dan kiest u ook voor een lagere energierekening en een beter milieu. Spreek met ons af wanneer wij langs kunnen komen voor uw cv ketel onderhoud. Dan zal onze loodgieter bij u in Hoogezand Sappemeer langskomen.

Benader onze loodgieter voor uw riool ontstopping

Heeft u een riool ontstopping nodig in Hoogezand Sappemeer? Schakel dan onze loodgieter in. Die zorgt ervoor dat uw riool ontstopping zo snel mogelijk is voltooid. Onze loodgieter zorgt ervoor dat u weer gebruik kunt maken van uw sanitair en dat de riool ontstopping vakkundig wordt uitgevoerd.

Hoogezand Sappemeer

Badkamer verbouwen in Hoogezand Sappemeer?

Is het de hoogste tijd voor een nieuwe badkamer in Hoogezand Sappemeer? Ons installatiebedrijf kan vakkundig uw badkamer verbouwen. Door onze kennis en ervaring kunt u ervan uitgaan dat uw nieuwe badkamer aan uw wensen zal voldoen. Een badkamer verbouwen is een klus voor een specialist. Kies er daarom voor om uw badkamer te laten verbouwen door ons installatiebedrijf.

Neem contact op met ons installatiebedrijf vanuit Hoogezand Sappemeer

Ons installatiebedrijf kan meerdere klussen uitvoeren en ook hebben wij de beschikking over onze eigen storingsdienst. Heeft u een storing? Bel dan naar onze storingsdienst en wij helpen u. Wilt u meer weten over de diensten van ons installatiebedrijf? Of heeft u meer informatie nodig over onze storingsdienst, badkamer verbouwen, loodgieter, cv ketel, cv ketel onderhoud, warmtepomp of riool ontstopping? Benader ons installatiebedrijf vanuit Hoogezand Sappemeer op 06-41612713 of stuur een mail naar info@ls-installatie.nl.

BEL ONS