CV ketel onderhoud

Werkt uw cv ketel niet meer optimaal?

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf, gespecialiseerd in cv ketel onderhoud? Schakel dan de vakmensen van LS-installatie in. Wij beschikken over een 24-uurs storingsdienst, bieden professioneel, snel en uitvoerig onderhoud en voorzien u graag van deskundig advies op maat. Wij zorgen dat uw thermostatische regelapparatuur straks weer optimaal werkt. Neem direct contact met ons op voor een afspraak via 06-41612713. Dan snellen wij naar u toe voor vakkundig cv ketel onderhoud.

Meer informatie over ons onderhoud

De vakmensen van onze onderhoudsdienst kunnen onderhoud leveren aan ketels van de merken Bosch, Intergas, Itho, Nefit, Remeha, Vaillant. Agp, Daalderop, Awb en Atag. Gezien dit de meest bekende merken zijn, is de kans erg groot dat wij ook u kunnen helpen. Heeft u de installatie van uw ketel al door ons laten verzorgen? En heeft u zich laten verzekeren van onze eigen 24-uurs storingsdienst? Dan betaalt u zelfs geen nacht- of weekendtoeslagen als wij uw installatie op die momenten onder handen nemen! Kampt u dus met een storing of een lekkage bij een door ons geïnstalleerde en/of onderhouden cv ketel? Laat ons dit probleem dan verhelpen. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Als uw cv ketel niet meer te redden valt

Het kan voorkomen dat een grondige onderhoudsbeurt niet voldoende is om uw cv ketel te redden. In dat geval moet deze vervangen worden. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij installeren graag een nieuwe, perfect werkende installatie bij u. Tegen een zeer scherpe prijs uiteraard. Wij hanteren namelijk een mooie prijs-/kwaliteitverhouding. Tijdens het installeren hanteren wij de actueel geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften. Wij zorgen dat u voor een scherpe prijs een pracht product bezit. En vanwege ons onderhoud bent u altijd verzekerd van een optimaal werkend product. Interesse in onze diensten? Neem direct contact met ons op.

cv ketel onderhoud

Verschillende diensten

U begrijpt, wij leveren alle diensten op het gebied van verwarming. Schakel ons direct in voor:

  • Onderhoud
  • Vervanging
  • Aanleg

Via onderstaande contactgegevens schakelt u ons eenvoudig in, voor welke klus dan ook.

Schakel ons in voor cv ketel onderhoud

Werkt uw cv ketel niet meer optimaal? Neem dan contact op met de 24/7 storingsdienst van LS-installatie. Wij zorgen dat uw installatie weer optimaal werkt. Snel, vakkundig en betaalbaar. Bel naar 06-41612713, mail naar info@ls-installatie.nl of vul ons online contactformulier in. Dan komen wij direct naar u toe voor grondig cv ketel onderhoud.

BEL ONS