Installatiebedrijf

Het all-inclusieve installatiebedrijf

Bent u op zoek naar een veelzijdig installatiebedrijf? Schakel dan LS-installatie in. Wij zijn expert op het gebied van cv, gas, water en sanitair. Dit maakt ons uw all-inclusive partner. Zo kunnen wij cv ketels installeren, maar ook onderhouden. Of schakel onze loodgieter in als u behoefte heeft aan een energiezuinige warmtepomp. Wist u dat u ons zelfs in kunt schakelen als u uw complete badkamer wilt laten verbouwen? Tegelijkertijd draaien wij onze hand ook niet om als u een professional zoekt die uw riool kan ontstoppen. U begrijpt, bel 06-41612713 als u behoefte heeft aan een installatiebedrijf dat al uw klussen kan oppakken.

Als u klussen heeft liggen voor uw cv ketel

Onze specialisten kunnen cv ketels installeren, vervangen en onderhouden. Wij doen dit allemaal volgens een nette prijs-/kwaliteitverhouding. Wij installeren ketels volgens de geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften. En uw nieuwe aanschaf blijft, dankzij onze 24-uurs storingsdienst, zuinig en betrouwbaar werken. Wij kunnen ketels van de merken Bosch, Intergas, Itho, Nefit, Remeha, Vaillant. Agp, Daalderop, Awb en Atag onderhouden. Is er dus sprake van een storing of lekkage bij een door ons geïnstalleerde en/of onderhouden cv ketel? Onze storingsdienst staat voor u klaar. En voor onderhoud ‘s nachts of in het weekend hoeft u geen toeslagen te betalen!

Voor klussen omtrent sanitair

Ook klussen op het gebied van sanitair kunnen onze specialisten moeiteloos oppakken. Zoekt u bijvoorbeeld naar een bedrijf dat uw volledige badkamer kan verbouwen? Laat ons deze klus dan voor u oppakken, van A tot Z. Wij verplaatsen waterleidingen, monteren kranen, sluiten een afvoer perfect af en wij plaatsen douches en wc-potten. Heeft u last van een verstopping in uw wc of riool? Ook dan zijn wij uw ideale partner om het riool te ontstoppen. U begrijpt, ons installatiebedrijf is in te schakelen voor werkelijk elke dienst aangaande cv, water, gas en sanitair. Wist u trouwens ook al dat wij mechanische ventilatiesystemen kunnen installeren?

installatiebedrijf

Alle diensten van ons installatiebedrijf

Wij begrijpen dat u wellicht even schrikt van de veelzijdigheid van onze diensten. Daarom hierbij een overzichtelijk lijstje van waar ons installatiebedrijf voor in te schakelen is:

  • Gas
  • Water
  • Riolering
  • Verwarming
  • CV ketels
  • Ventilatie
  • Sanitair

Neem nu contact op met LS-installatie!

Contactgegevens van ons installatiebedrijf

Wilt u ons installatiebedrijf direct inschakelen? Bel dan naar 06-41612713. Mailen mag naar info@ls-installatie.nl. U kunt ook uw gegevens achterlaten op ons online contactformulier. De specialisten van ons installatiebedrijf helpen u graag, snel en vakkundig.

BEL ONS