Loodgieter

Uw allround loodgieter

Als u op zoek bent naar een allround loodgieter, dan bent u bij LS-installatie aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van cv, gas, water en sanitair. Dit maakt ons de juiste partij als u behoefte heeft aan een nieuwe cv ketel bijvoorbeeld. Maar ook voor onderhoud kunt u ons prima inschakelen. Ons installatiebedrijf kan ook bij u langskomen om een energiezuinige warmtepomp te installeren. Of laat ons direct uw complete badkamer verbouwen! Heeft u last van een verstopping? Dan draaien wij onze hand ook niet om om uw riool te ontstoppen. Kortom, bel naar 06-41612713 en onze allround loodgieter snelt naar u toe.

Onze diensten aangaande cv ketels

CV ketels kunnen wij installeren, vervangen en onderhouden. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs uiteraard. Het installeren gebeurt volgens de geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften. Wij zorgen er, dankzij onze 24-uurs storingsdienst, direct voor dat uw nieuwe aanschaf zuinig en betrouwbaar blijft werken. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het onderhouden van ketels van de merken Bosch, Intergas, Itho, Nefit, Remeha, Vaillant. Agp, Daalderop, Awb en Atag. Heeft u dus last van een storing of lekkage bij een door ons geïnstalleerde en/of onderhouden cv ketel? Dan komen wij u helpen. En u hoeft geen nacht- of weekendtoeslagen te betalen!

Onze diensten aangaande sanitair

Onze vakmensen zijn zeer ruim ervaren en opgeleid op het gebied van sanitair. Wilt u bijvoorbeeld een compleet nieuwe badkamer? Dan komen wij graag bij u langs om deze precies naar uw wens te realiseren. Wij verplaatsen desgewenst de waterleiding, wij monteren kranen, wij zorgen dat de afvoer perfect zit aangesloten en wij plaatsen douches en wc-potten. Over wc-potten gesproken: als u last heeft van een verstopt riool, zijn wij tevens het bedrijf om het riool te ontstoppen. Kortom, onze loodgieter is voor elke dienst op het gebied van cv, water, gas en sanitair in te schakelen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze diensten aangaande mechanische ventilatiesystemen!

loodgieter

De diensten van onze loodgieter samengevat

Om u overzichtelijk te maken hoe veelzijdig de diensten van onze loodgieter zijn, hierbij een opsomming:

  • Gas
  • Water
  • Riolering
  • Verwarming
  • CV ketels
  • Ventilatie
  • Sanitair

Schakel daarom nu LS-installatie in!

Wat mag onze loodgieter voor u betekenen?

Wij horen graag wat onze loodgieter voor u mag betekenen. Schakel LS-installatie in door ons online contactformulier in te vullen, door te bellen naar 06-41612713 of te mailen naar info@ls-installatie.nl. Onze loodgieter helpt u graag, snel en vakkundig.

BEL ONS