Storingsdienst

Een 24/7 storingsdienst voor uw cv ketel

Wilt u een snelle en vakkundige storingsdienst inschakelen voor onderhoud aan uw cv ketel? Neem dan contact op met LS-installatie. Wij beschikken over een 24-uurs service voor professioneel, snel en uitvoerig onderhoud aan uw cv ketel. Uw thermostatische regelapparatuur werkt na ons bezoekje weer optimaal. Maak een afspraak met ons via telefoonnummer 06-41612713. Onze storingsdienst komt direct naar u toe voor grondig onderhoud, advies en reparaties.

Meer informatie over onze storingsdienst

Onze storingsdienst levert onderhoud aan ketels van de merken Bosch, Intergas, Itho, Nefit, Remeha, Vaillant. Agp, Daalderop, Awb en Atag. Omdat dit de meest bekende merken zijn, is de kans erg groot dat ook u een cv ketel van deze makelij heeft. Hebben wij uw cv ketel geïnstalleerd? Dan bent u al verzekerd van onze eigen storingsdienst. Dat betekent dat wij sowieso 24/7 voor u voor u klaar staan, maar dat u ook nog eens geen toeslagen hoeft te betalen voor onze werkzaamheden midden in de nacht of in weekenden is zeldzaam. Kortom, heeft u last van een storing of een lekkage? Of werkt uw cv ketel om onverklaarbare redenen niet meer naar behoren? Schakel ons dan in om dit probleem te verhelpen.

Als onderhoud niet voldoende is

Soms is een grondige onderhoudsbeurt niet voldoende om uw cv ketel te redden. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres als uw ketel vervangen moet worden. Wij helpen u graag aan een nieuwe, betaalbare en uiteraard perfect werkende installatie. Onze vakmensen zijn heel goed op de hoogte van de actueel geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften. Ook hebben zij allen ruime ervaring in het vak en zijn zij volledig opgeleid. Helemaal mooi is dat u, als u door ons een cv ketel laat installeren, u direct verzekerd bent van 24-uurs onderhoud. Wij zorgen er daardoor voor dat u te allen tijde voorzien bent van een optimaal werkend product. Behoefte aan onze diensten? Schakel ons direct in.

storingsdienst

Verschillende diensten in verwarming

Kortom, wat uw wensen ook zijn op het gebied van verwarming, wij hanteren een optimale prijs-/kwaliteitverhouding. Wij kunnen de volgende diensten voor u leveren wat betreft een cv ketel:

  • Onderhoud
  • Vervanging
  • Aanleg

Waar heeft u ons voor nodig? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Schakel onze storingsdienst direct in

Wilt u uw cv ketel laten onderhouden door onze storingsdienst? Heel verstandig. De vakmensen van LS-installatie staan 24/7 voor u klaar. Zij werken snel, vakkundig en betaalbaar. Bel 06-41612713, mail naar info@ls-installatie.nl of vul ons online contactformulier in. Dankzij onze storingsdienst werkt uw cv ketel straks weer optimaal.

BEL ONS